In een bosrijk domein werden de vroegere paardenstallen omgebouwd tot 3 luxe verblijven.

Elk verblijf werd uitgerust met alle moderne comfort, volledig uitgeruste keuken, living met t.v. en dvd-speler,internetverbinding, badkamer met ruim ligbad.

Elk verblijf heeft een eigen zonnig terras en in het domein zijn er talrijke plaatsen om van de groene omgeving te genieten.

Voor de kleinsten is er een speelterrein en trampoline!

Ontdek snel onze 3 appartementen!

Gite Bos 1: 4 personen.

Dit eerste appartement beschikt over 2 slaapkamers. Elke slaapkamer kan ingedeeld worden in 2 éénpersoonsbedden alsook in een dubbel bed. De badkamer werd voorzien met ruim ligbad. Een volledig uitgeruste open keuken, eetkamer/ living met t.v. en Dvd-speler. Internetaansluiting draadloos of niet zijn er voorzien. Aangenaam zonnig terras om te genieten van de prachtige omgeving.

Gite Bos 2: 2 personen.

Dit appartement beschikt over een ruime kamer voor 2 personen ook hier kan men er 2 éénpersoonsbedden van maken indien u dat wenst. Er is een uitklapbare zetel voor een extra persoon/ kind. Badkamer is voorzien van een ruim ligbad. De volledige uitgeruste open keuken, eetkamer/ living met t.v. en Dvd-speler, internetaansluiting. Aangenaam zonnig terras.

Gite Bos 3: 4 personen

Dit appartement is op het eerste verdiep, waardoor het over een buitengewoon zicht beschikt van het bos en ook iets ruimer is. Dit stulpje beschikt over een twee slaapkamers voor telkens 2 personen. Badkamer is voorzien van een ruim ligbad. De volledige uitgeruste open keuken, eetkamer/ living met t.v./ Dvd-speler en internetaansluiting. Vanaf het terras kunt u heerlijk genieten van het uitzicht op de bomen.